Testen

Testen is wat we doen. En wat we doen, doen we goed. Daarom willen we liefst zo vroeg mogelijk bij een vraagstuk betrokken worden. Want testen is meer dan het sluitstuk van een project. Het is de afronding en de bevestiging van het succes voor de opdrachtgever.

Een gedegen voorbereiding, het vastleggen van de klantwens en strak projectmanagement zijn voorwaarden voor goede testresultaten. Gedurende dit proces stellen wij de juiste, soms kritische, vragen en geven aan waar de schoen wringt. Gaandeweg komen we samen tot het formuleren van de acceptatiecriteria. U kunt hierbij vertrouwen op een onafhankelijke, maar betrokken opstelling van onze kant.

Onze testers laten niets aan het toeval over.

Wij testen in hoeverre er aan uw verwachtingen voldaan wordt en brengen eventuele risico’s in beeld. Heldere afspraken over wat er getest wordt, voorkomt onverwachte verrassingen. Door te prioriteren wordt het maximale getest tegen zo min mogelijk risico.

Alle testprofessionals zijn gecertificeerd in methodes zoals TMap NEXT, Testframe of ISTQB. Aangezien wij in projectomgevingen werken, zijn onze testers ook allemaal Prince2 gecertificeerd. Zij beheersen het hele scala aan testsoorten in scrum, soa of standaard pakketten.

Onze testers laten niets aan het toeval over. Zij ontlasten uw organisatie en bieden direct toegevoegde waarde. Met als resultaat, de bevestiging die u zoekt.