Ontwikkelen

Binnen Triage IT zijn wij bezig een .NET development teamop te zetten. Hier was niet alleen behoefte aan vanuit de klant: ook binnen ons eigen testteam speelde de behoefte om kennis op te doen buiten het testdomein. De opkomst van DevOps doet grenzen tussen disciplines vervagen en daarnaast maakt multidisciplinaire kennis iemand een betere specialist.

Waar we bij Triage IT naar toe willen is een informele groep developers die zichzelf stuurt en waarin men elkaar ondersteunt in technische en persoonlijke ontwikkeling. Je bent bij een klant gedetacheerd, maar de binding met Triage IT is een gegeven. Hier horen natuurlijk bedrijfsuitjes bij, maar belangrijker nog zijn de avonden waarop we op eigen initiatief samenkomen voorkennis, pizza en speciaalbier. Elkaar uitleggen wat je bij een klant geleerd hebt, zonder er een lezing van te maken. Laptop op schoot, Visual Studio open, hoe draai ik deze MVC app nou binnen een Docker container in een schaalbare Azure-omgeving. Hoe voorkom je een deadlock in C#? Samen weet je meer dan alleen en wordt je werk .

Triage IT wil heel persoonlijk haar klanten benaderen. Zich ingraven in wat bedrijven verder helpt, zowel met de huidige core business als de toekomstige disruptive technology. Elke branche gaat veranderen, de vraag is wanneer en op welke manier. Wij gaan ze daar mee helpen. Wij gaan helpen met het omgaan met alle veranderingen die een bedrijf wil doorvoeren. Wij helpen de systemen te bouwen die van de laatste technologieën gebruik maken.