Triage IT gaat per direct een samenwerking aan met Synobsys. Door het aangaan van het partnership werken Synobsys en Triage IT verder aan hun ambitie: organisaties business flexibel maken.

Wat houdt de samenwerking in?

Synobsys profileert zich op het gebied van Business Flexibility. Het concept Business Flexibility is een reis naar veranderkracht en prestatievermogen van organisaties. Op die reis worden veel aspecten meegenomen. Het gaat niet alleen om het business proces, maar ook om de kwaliteit van de ondersteunende automatisering. Om de kwaliteit van de oplossing nog beter te waarborgen, is Synobsys een samenwerking aangegaan met Triage IT. Een van de specialisaties van Triage IT ligt op het gebied van testing services.

Over Synobsys

Synobsys helpt organisaties de veerkracht te ontwikkelen om effectief in te spelen op veranderingen in de markt. Synobsys analyseert, adviseert en implementeert. Zo opent ze de weg naar een beheersbare toekomst met organisatorische veranderkracht en prestatievermogen. Dit heet Business Flexibility.

Wilt u meer weten over Synobsys? Neem dan contact met ons op via info@synobsys.nl of +31 10 458 55 32